02-06-07

Trailer: The Brave One

brave-one-poster1

In de psychologische thriller The Brave One gaat Jodie Foster de Uma Thurman uit Kill Bill achterna in een ‘roaring rampage of revenge’.

 

Foster speelt radiopresentatrice Erica Bain die samen met haar verloofde David (Naveen Andrews, Sayid uit “Lost”) het perfecte leven leidt. Dat leven wordt echter grondig verstoord wanneer Erica en David brutaal worden overvallen. Erica wordt zwaargewond wakker in het ziekenhuis en krijgt daar te horen dat David niet meer gered kon worden. Op zoek naar gerechtigheid trekt Bain daarna de straten van New York in om de dader(s) te zoeken.

 

The Brave One wordt geregisseerd door Neil Jordan (The Crying Game, In Dreams, Breakfast on Pluto) naar een scenario van Roderick Taylor en Bruce A. Taylor. Naast Foster en Andrews vinden we in de cast ook Terrence Howard, Mary Steenburgen en Nicky Katt terug.

 

Jodie Foster heeft het genre van de ‘sterke vrouw in gevaar’ haast op haar eentje geperfectioneerd en eigen gemaakt. Wat voor gevaar haar personages ook te verwerken krijgen (inbrekers in Panic Room, kidnappers in Flightplan, verkrachters in The Accused en Hannibal Lecter in The Silence of the Lambs), Foster lost het allemaal op met een soort instinctieve intelligentie. Ook in de trailer van The Brave One gaat Foster in precies 2 minuten en 28 seconden door een heel scala van emoties: liefde, angst, pijn, verliest, verwarring en woede.

 

The Brave One komt in België uit op 10 oktober 2007, de high definition trailer vind je overigens hier.

 

*Archief:

The Brave One met Foster en Andrews (2/06/2006)

 

Commentaren

mooi super mooie site!!! toppie

Gepost door: toppie | 03-06-07

heel leuk!! btw hoe zet je zo'n filmpje op je blog? greets

Gepost door: nathalie | 04-06-07

voila naast die filmpjes staat in YouTube ergens een code embedded, die hele handel kopiëren, blogeditor op HTML zetten en plakken et voilà (eventueel nog tags

en
rond de code zetten als het in het midden moet staan)

Gepost door: karen | 04-06-07

De commentaren zijn gesloten.