21-04-07

Trailer: Surf's Up

surfsup

Wie na March of the Penguins en Happy Feet nog zin heeft in pinguïns, wordt eind deze zomer getrakteerd op meer pluizige zuidpoolbewoners in de nieuwe animatiefilm Surf's Up. Na de zingende en de tapdansende pinguïn maken we in Surf’s Up kennis met de … surfende pinguïn. Dude?

 

Korte inhoud: Surf’s Up vertrekt van de schokkende premisse dat surfen is uitgevonden door pinguïns. De film hanteert een soort documentairestijl die de kijker meeneemt achter de schermen van het meest competitieve, serieuze en gevaarlijke surfevenement ter wereld: het Penguin World Surfing Championship.

 

Surf’s Up is een productie van de animatie-afdeling van Sony Pictures die vorig jaar met Monster House geen onaardige recensies kregen. Helaas maakte de studio in hetzelfde jaar ook Open Season waardoor het met deze Surf’s Up nog alle kanten uit kan.

 

Ash Brannon en Chris Buck nemen de regie voor hun rekening, Brannon was de co-regisseur van Toy Story 2 terwijl Buck eerder Tarzan regisseerde.De pinguïns praten met de stemmen van o.a. rijzende ster Shia LaBeouf, Jon Heder, Zooey Deschanel, Jeff Bridges en James Woods.

 

Ondertussen staat de eerste trailer online. Verwacht geen spectaculaire graphics zoals in de Pixar animatiefilms of zelfs Happy Feet, maar al bij al ziet het er allemaal toch best nog wel leuk uit. Tenminste voor wie nog pinguïns kan zien…

 

De commentaren zijn gesloten.