10-04-07

Orlando Bloom in Superman: The Man of Steel?

orlando_bloom

Van de wereld van Jack Sparrow naar de wereld van Clark Kent? Het zou binnenkort best kunnen gebeuren voor Orlando Bloom. Althans dat beweert de website Just Jared. Bloom werd het afgelopen weekend immers opgemerkt in het Tower Bar restaurant in het gezelschap van Jon Peters en Bryan Singer. En dat zijn niet toevallig de producent en de regisseur van de Superman Returns sequel Superman: The Man of Steel.

 

Blooms verschijning is meteen goed voor een resem wilde geruchten. Welke rol Bloom dan wel zou mogen spelen in The Man of Steel? Superman Brandon Routh heeft zijn handtekening al gezet onder een contract dat hem aan meerdere Superman films bindt. Daardoor lijkt het waarschijnlijk dat Bloom een slechterik zal spelen. Of misschien het liefje van Loïs Lane. Pittig detail voor deze laatste mogelijkheid, Lane wordt gespeeld door Kate Bosworth, een ex van Orlando Bloom.

 

Maar misschien was Bloom alleen maar in het restaurant om te genieten van een heerlijke maaltijd in het gezelschap van enkele bevriende collega’s. Maar geef toe, het idee van Orlando Bloom in de Superman Returns is euh aanlokkelijk. Maar het enige wat op dit moment zeker is, is dat Superman: Man of Steel in juni 2009 uitkomt in de VS.

 

Commentaren

Brainiac.
Stel Bloom maar eens voor zonder haar, en met z'n snorretje en z'n baard.
Zou i.i.g. een goede keuze zijn.

Gepost door: The Bartman | 12-04-07

De commentaren zijn gesloten.