22-03-07

Russell Crowe maakt regiedebuut

russellcrowe

 

Acteur Russell Crowe zal zijn regiedebuut maken met het drama Bra Boys. Dit is een filmadaptatie van de felbesproken gelijknamige Australische documentaire die verteld werd door Crowe.

 

De docu focust op de drie Abberton broers (waaronder professioneel big wave surfkampioen Koby Abberton) die een ondergrondse surfbeweging beginnen op Maroubra Beach in Sydney. Ondertussen is de bende uitgegroeid tot een club met vele leden. De documentaire gaat zowel over de triomfen van de surfgroep tot hun sociale strijden.

 

Brian Grazer is de producent van de film. Het wordt meteen de vierde samenwerking tussen Crowe en Grazer na A Beautiful Mind, Cinderella Man en American Gangster. Ook de scenarist is geen onbekende want dat wordt Stuart Beattie (Pirates of the Caribbean, Collateral, Derailed).

 

Russell Crowe zal eerst nog te zien zijn in American Gangster van Ridley Scott en in 3:10 to Yuma van James Mangold. Over de cast is nog niet bekend. De titel Bra Boys heeft overigens niks te maken met ondergoed maar wel met de afkorting van het strand Maroubra.

 

*Archief:

Exit Russel Crowe, enter Hugh Jackman (7/06/2006)

Crowe en Scott gaan opnieuw samenwerken (28/07/2005)

 

18:56 Gepost door karen in nieuws | Permalink | Commentaren (0) | Tags: bra boys, russell crowe |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.