18-03-07

Stardust: Trailer

De Russische website Kino Express heeft een eerste trailer van het nieuwe fantasy-epos Stardust op de kop kunnen tikken. De film is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Neil Gaiman en gaat over Tristan (Charlie Cox), een jongeman die het hart van zijn geliefde Victoria (Sienna Miller) wil veroveren. Daarvoor onderneemt hij een queeste om een vallende ster te bemachtigen.

Tristans reis begint in een doodgewoon dorp in Engeland maar leidt hem al snel naar plaatsen in een fantasiewereld. Onderweg vindt Tristan de ster die ondertussen is getransformeerd tot de bloedmooie Yvaine (Claire Danes). Maar er zijn kapers op de kust want Tristan is niet de enige die op zoek is naar de ster. De vier zonen van een koning (Peter O'Toole) – en de geesten van hun drie overleden broers – hebben de ster nodig om aanspraak te maken op de troon van hun vader. Tristan moet ook afrekenen met de kwaadaardige heks Lamia (Michelle Pfeiffer) die aast op de ster om haar terug jong te maken.

 

Terwijl Tristan afrekent met deze gevaren, ontmoet hij de piraat kapitein Shakespeare (Robert De Niro) en een handelaar genaamd Ferdy the Fence (Ricky Gervais). Vanaf dan verandert het doel van Tristans onderneming. Nu moet hij immers het hart van de ster voor zich winnen als hij de echte betekenis van ware liefde wil ontdekken.

 

De trailer van Stardust ziet er wel goed uit en de film kan natuurlijk rekenen op een indrukwekkende cast. Deze Stardust wordt hoogstwaarschijnlijk één van de (commerciële) toppers van het najaar. In de zoektocht naar de opvolger van The Lord of the Rings trilogie, lijkt deze Stardust alvast een serieuze kanshebber. Alleen die muziek van Pirates of the Caribbean past écht niet in de trailer. Stardust is geregisseerd door de Brit Matthew Vaughn die debuteerde met de knappe misdaadthriller Layer Cake. Vanaf 31 oktober 2007 is de film in België te zien.

 

stardust

 

*Archief:

Stardust, een nieuw filmsprookje (7/03/2006) 

Commentaren

een film waar ik eigenlijk erg naar uit kijk!!!

Gepost door: Lachesis | 20-03-07

De commentaren zijn gesloten.