11-03-07

Trailer: First Snow

posterfirstsnow

Voor de laatste uurtjes van het weekend heb ik nog de trailer van de thriller First Snow voor jullie.

 

Jimmy Starks (Guy Pearce) is een vlotte rondreizende verkoper die ervan overtuigd is dat hij binnenkort een grote doorbraak gaat maken. Wanneer zijn wagen in de middle of nowhere met autopecht strandt, bezoekt Jimmy de helderziende Vacaro (J.K. Simmons). Deze vertelt hem dat er een serieuze meevaller voor de deur staat maar dat als de eerste sneeuw valt, Jimmy zal overlijden. Jimmy’s vriendin Deirdre (Piper Perabo) en zijn beste vriend en zakenpartner Ed (William Fichtner) geloven echter niks van het verhaal.

 

Maar wanneer zijn baas Jimmy vertelt dat hij een forse loonsverhoging krijgt, wordt Jimmy langzaamaan paranoïde. Als de temperatuur dan ook nog eens daalt en de eerste sneeuwbuien op komst zijn, slaat Jimmy helemaal door. Hij vraagt zich af of het verraden van zijn vriend Vince (Shea Whigham), die door zijn toedoen in de gevangenis zit, hier iets mee te maken heeft.

 

First Snow is het debuut van Mark Fergus (de scenarist van Children of Men en Iron Man) die een aardige cast heeft weten te verzamelen. Het is niet de eerste keer dat Guy Pearce paronoïde wordt in een film (Memento), maar de trailer ziet er alvast veelbelovend uit. De poster is trouwens ook heel knap. Er is nog geen Belgische release datum voor First Snow.

 

firstsnow

De commentaren zijn gesloten.