03-03-07

Black Sheep:Trailer

blacksheepbanner
 
blacksheep

Na de silence of the lambs is er nu ook de violence of the lambs in de gedaante van de nieuwe horrorfilm Black Sheep. Ik heb het hier al eens over deze Nieuw-Zeelandse prent over een kudde bloeddorstige schapen gehad maar nu is er ook een trailer beschikbaar. Deze staat op de officiële website die trouwens de moeite van een bezoekje zeker waard is.

 

De trailer laat alvast het beste verhopen voor de uiteindelijke film want er zitten een paar redelijk hilarische scènes in. Het idee om van schattige dieren zoals schapen moordmachines te maken, is natuurlijk al behoorlijk geschift. Want wie zo er nu bij het aanschouwen van zo’n schattig hoopje wol kunnen denken dat enkele seconden later je hele been aan flarden hangt?

 

Black Sheep lijkt één van die films te worden die slecht zijn dat ze vanzelf weer goed worden (zoals ook Slither vorig jaar). De tagline van de film - There are 40 million sheep in New Zealand....and they're pissed off! – blijft een geweldige vondst. Een Belgische release datum voor Black Sheep is er nog niet, maar hopelijk geven de Belgische ditributeurs deze film een kans.

 

*Archief:

Bloeddorstige schapen in Black Sheep (27/07/2006)

 

19:52 Gepost door karen in previews & trailers | Permalink | Commentaren (0) | Tags: trailer, black sheep, horror |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.