28-02-07

Trailer: The Condemned

postercondemned

Tien veroordeelde gevangenen worden gedropt op een afgelegen eiland. Onder hen bevindt zich Jack Conrad, die in een corrupte gevangenis ergens in de VS zijn doodstraf afwacht. Conrad werd opgespoord door een rijke televisieproducent die hem het aanbod deed om samen met negen andere criminelen een nieuwe extreme vorm van reality-televisie te ondergaan. De bedoeling is dat de tien elkaar tot de dood bekampen en diegene die als laatste overblijft, krijgt zijn vrijheid terug. Conrad aanvaardt het aanbod…

 

Dit is de korte inhoud van de nieuwe actiethriller The Condemned van regisseur Scott Weber (The Last Marshal, A Better Way to Die). Het verhaal van The Condemned doet enorm sterk denken aan dat van het Japanse Battle Royale met het grote verschil dat in de Aziatische versie een niet al te gehoorzame klas kinderen op een eiland werden gedropt. Verder lijkt The Condemned wel een Amerikaanse versie van Battle Royale, zij het dat die remake pas gepland is voor 2008.

 

Ondertussen is de trailer van The Condemned al te bekijken bij Apple. Het ziet er op het eerste gezicht een vrij behoorlijke actiethriller uit met bad ass boy Vinnie Jones als bekendste castlid. De poster van The Condemned lijkt dan weer heel sterk op die van de serie “Lost”. Op 27 april komt The Condemned uit in Amerika, een Belgische release datum is er (nog) niet.

 

Commentaren

leuk de trailer ziet er inderdaad goed uit maar de film doet mij een beetje denken aan escape from ablsolom

Gepost door: gellimo | 03-03-07

dit is echt een goede film heb 'm gezien..goed verhaal

Gepost door: I. | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.