18-02-07

Gray Matters: Trailer

postergraymatters

Ze maken elkaars zinnen af, ze dansen zoals Fred Astaire en Ginger Rogers en ze delen samen een appartement in New York City. Gray en Sam zijn zo onafscheidelijk en zo op elkaar ingespeeld dat iedereen denkt dat ze het perfecte koppel zijn. Maar Gray en Sam zijn broer en zus en besluiten dat het tijd wordt om de ware liefde te zoeken. Gray zal de perfecte vrouw voor haar broer zoeken terwijl Sam de perfecte man voor zijn zusje zal vinden. Sam maakt echter al snel kennis met Charlie die ook op Gray een diepe indruk maakt.

 

Dit is de korte inhoud van de nieuwe romcom Gray Matters waarin Heather Graham (Boogie Nights, Bobby) en Thomas Cavanagh (“Ed”, “Scrubs”) op zoek gaan naar de ideale partner. Deze vinden ze in de gedaante van Bridget Moynahan (I, Robot, The Recruit, Serendipity). In de cast van Gray Matters vinden we verder nog Molly Shannon (Marie Antoinette, Little Man, “Will & Grace”), Alan Cumming (The Anniversary Party, X-Men), Sissy Spacek (Carrie, The Straight Story), Rachel Shelley (Helena Peabody uit “The L Word”) en ‘First I was afraid, I was petrified’ disco-icoon Gloria Gaynor terug.

 

De film is geregisseerd, geschreven en geproduceerd door debutante Sue Kramer die zich voor het verhaal baseerde op het leven van haar lesbische zus. “Carolyn always had crushes on many of my friends, and at first I remember thinking, ‘Wow, that's so weird, she likes my best friend.’ And then all of a sudden, this big light bulb went off in my head, and I was like, ‘Of course she would like her. We're so close; we like everything in life the same; we have the same taste in everything. Why wouldn't she like my best friend?' So I thought, ‘How can I make that interesting?'”

 

Het resultaat is dus Gray Matters waarvan het verhaal ook heel erg doet denken aan films als Imagine Me & You en Kissing Jessica Stein waarin de personages van respectievelijk Piper Perabo en Jennifer Westfeldt plots verliefd worden op een vrouw. En nu is het dus de beurt aan Heather Graham. De niet onaardige trailer van Gray Matters vind je overigens hier. De romcom gaat deze week in Amerika in première, een Belgische release datum is er nog niet.

 

graymatters

De commentaren zijn gesloten.