08-02-07

Trailer: The Host

hostos

De fans van grote groene slijmerige monsters kunnen binnenkort weer hun hartje ophalen wanneer het Zuid-Koreaanse The Host verschijnt. Deze horrorfilm is de nieuwste creatie van regisseur Joon-ho Bong (Flander’s Dog, Memories of Murder). Rond de hele film hangt, sinds hij vorig jaar op het filmfestival in Cannes is gepasseerd, een buzz. Mede dankzij de samenwerking van Weta Workshop (Lord of the Rings, King Kong) en The Orphanage (Harry Potter, Sin City) voor de special effects.

 

Korte inhoud: Gang-du werkt in een eetstandje op de oevers van de Han rivier. Wegdoezelend wordt hij in zijn stanje plots gewekt door zijn dochter die kwaad op hem is omdat hij een ouderavond op school heeft gemist. Als Gang-du en dochter later langs de oever van de rivier wandelen, merken ze dat een massa mensen is samengetroept en foto’s nemen van iets wat aan een brug hangt. Wanneer het ding zich plots verplaatst en mensen begint op te peuzelen kunnen Gang-du en zijn dochter niet snel genoeg weg zijn. Maar dan grijpt het monster het meisje vast en sleurt haar mee de rivier.

 

De behoorlijke trailer van The Host vind je hier. De gebeurtenissen aan het begin van de trailer – waarin een man formaldehyde door de riool kiepert – is trouwens gebaseerd op waargebeurde feiten. Gelukkig is er nadien nog geen bloeddorstig monster opgedoken uit de Han rivier.

 

The Host (originele Koreaanse titel: Gwoemul) zou op 7 maart in België uitkomen. Oh ja, een Amerikaanse van The Host is al aangekondigd…

 

thehost

Commentaren

dees is dus echt wel een zalig horrorfilmke! Ik heb mij zo geamuseerd. Als de dvd uit is zal ik die meteen aanschaffen. De bonussen moeten waarschijnlijk knettergek zijn.

Blogtalk, ja, daar zeg je zoiets. Ik heb eigenlijk niets meer opgevangen van Lachesis, Sine en de Kinofreunde. Maar ik had gezegd eind februari, he.

Geniet nog van Lynch morgen en zorg dat je nadien in gezelschap vertoeft, want de muren hier op mijn kot vertonen vreemde schaduwen. :)

Gepost door: dave | 08-02-07

De commentaren zijn gesloten.