31-01-07

Trailer: Black Snake Moan

Ik heb net de trailer ontdekt van Black Snake Moan, het is een beetje een vreemde trailer maar het lijkt ook een zeer vreemde film.

Korte inhoud: Lazarus (Samuel L. Jackson) is een godvrezende blueslegende die verbitterd en verbroken is achter gebleven nadat zijn vrouw hem verlaten heeft. Op een dag vindt Lazarus op zijn tuinpad de halfnaakte en bont en blauw geslagen Rae (Christina Ricci). De man komt al snel te weten dat de blanke vrouw bekend staat als de dorpslet van een dorpje in Tennessee. Erger nog, ze lijdt aan aan angstvisioenen omdat ze vroeger door haar moeder werd misbruikt en verlaten. Elke man uit het dorp kent het telefoonnummer van Rae maar ze hoopt een beter leven te kunnen beginnen met Ronnie (Justin Timberlake). Totdat ze het pad kruist van Lazarus die besluit dat het zijn taak is om Rae van al haar zondig gedrag te bevrijden. Hij ketent haar vast aan zijn radiator en begint zijn therapie.

 

Een vreemde trailer zei ik al waarin Christina Ricci de helft van de tijd halfnaakt rondhuppelt. Samuel L. Jackson speelt weer zijn coole zelf en Justin Timberlake lijkt voor één keer eens goed gecast. Naar verluidt zou Christina Ricci na de opnames van Black Snake Moan gezegd hebben nooit meer seksscènes te willen spelen omdat die met Justin Timberlake zo heet waren. Nou nou.

blacksnakemoan

De regie is van Craig Brewer die met zijn debuutfilm Hustle & Flow een Oscar voor beste liedje won. Black Snake Moan komt op 23 februari uit in Amerika, in België zal het voor de tweede helft van 2007 zijn. Ondertussen kan je wel de heel mooie posters bekijken.

 

 

De commentaren zijn gesloten.