13-10-06

Orlando Bloom en Pirates of the Caribbean 4

Er duiken de laatste dagen geruchten op dat Orlando Bloom het loodje zal leggen in de vierde Pirates of the Caribbean film.

 

Blooms personage, Will Turner, zou in deel 4 vermoord worden om de kosten van de hele productie te drukken. Een anonieme bron zou dit hebben laten weten aan The Daily Star. Johnny Depp en Keira Knightley zouden dan weer op hun beide oren mogen slapen want zij mogen wél nog opdraven in deel 4. Volgens dezelfde bron heeft Disney deze beslissing genomen omdt het grote succes van de reeks te danken is aan de personages Jack Sparrow en Elizabeth Swann. En dus niet aan Will Turner, Kapitein Barbossa of Davy Jones.

 

Momenteel zou er druk gewerkt worden aan het scenario van het vierde deel. Ook een aantal kleinere rollen zou geschrapt. Wanneer deel 4 dan wel zou uitkomen, wist de bron niet te vertellen. Deel 3 Pirates of the Caribbean: At World's End komt dan weer uit in mei 2007.

 

pirates

 

Ten eerste, het is de eerste keer dat ik iets hoor van een vierde Pirates film. Ten tweede, Dead Man’s Chest brak dit jaar alle records (budget: $225 miljoen, winst: meer dan 1 miljard). Het lijkt dus onlogisch dat de makers willen besparen op productiekosten door Orlando Bloom de bons te geven. Jack Sparrow is de grote held van de hele franchise maar Will Turner is toch zeker zo belangrijk als pakweg Elizabeth Swann.

 

Ten vierde, in een reactie laat Disney weten: “We haven't even agreed on a fourth movie, let alone the cast. We are working closely with Disney and want you to know that while we cannot comment on specific plot points, such rumors are completely unfounded." Er is dus nog hoop voor Will Turner…  maar laten we gewoon stoppen na deel 3.

 

*Archief:

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest: Review

Pirates 2 opent met record (9/07/2006)

Keith Richards is pa Sparrow (30/06/2006)

Redt Superman Hollywood? (25/06/2006) 

Soundtrack Pirates of the Caribbean 2 on line (20/06/2006)

Pirates 2: Preview & Trailer (3/05/2006)

 

Commentaren

neejj ze mogen nog niet stoppen na de 3e film ben je gek ofsow...!?!?! en kan je dat ngelse vertallen van wat disney sij snap het niet

Gepost door: marina | 25-10-06

vertaling "De beslissing over een vierde film is nog niet genomen, laat staan over de invulling van de cast. We werken nauw samen met Disney en willen dat jullie weten dat, hoewel we geen commentaar geven op speciefieke plotwendingen, deze geruchten volstrekt uit de lucht gegrepen zijn"
voila

Gepost door: karen | 25-10-06

Volgens mij is dit hele bericht bullshit.
Een vierde film? pfft!

Gepost door: Dries | 25-10-06

pirates of the caribbean hallo,ik ben een super grote fan van pirates of the caribbean en zeker van johnny depp(jack sparorow)dus er moet zeker en 4 komen en nog veel meer.!!!ik vind da kei cole film en zeker met jack sparrow en vertaal het zeker in het engels voor disney!!!!

Gepost door: debby vandendale | 25-01-07

pirates of the caribbean hey , eerst en vooral wil ik zeggen dat ik een super grote fan ben van de films " pirates of the caribbean" en ik vind het zeer jammer dat orlando bloom naar het schijnt in de 4 niet meer mee doet , want ik vind hem nog altijd de beste , en de knapste van allemaal , maar wat ik mij nu afvroeg , ik heb gehoord dat keira knightley zou willen stoppen , en dat er geen 4de film zou komen , is dit waar ?

Gepost door: sara | 09-03-07

niet waar!!! beste bronnen ik weet nniet waar u, u verhalen vandaan haalt maar dat is niet waar. de suc6 van pirates komt niet alleen door jack en elizebeth maar ook door will turner. want hij is de vechter van de flim en jack is de grapemaker. dus jullie moeten geen boel shut neerzetten!!!!!!

Gepost door: pirate-fan | 17-03-07

mhhh
het klinkt allemaal best vaagjes vanaf deze site
in het archief staan

Jack Sparrow lokt volk naar de bioscoop (24/12/2006)

Eerste beelden PotC 3 (6/12/2006)

Vierde Pirates film? (13/10/2006)

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest: Review

Pirates 2 opent met record (9/07/2006)

Keith Richards is pa Sparrow (30/06/2006)

Redt Superman Hollywood? (25/06/2006)

Soundtrack Pirates of the Caribbean 2 on line (20/06/2006)

Pirates 2: Preview & Trailer (3/05/2006)

en in de bovenste vertellen julie dat er geen derde komt
en dan ineens wel

beetje vaag
zou ik volgende keer beter op letten:)

relaxt als er nog een 4 de komt

enne
nog 1 verbetering

niet 23mei komt ie uit
mmar 25 mei:)

laterz

Gepost door: lucky13 | 19-03-07

Orlandoo Ik heb alle dvd van Pirats of the Carabian Is Tan2 Leuk.
Ik ben zeer fan van Orlando Bloom en Jack.
Ik mocht 1 keer met hun op de foto...!
Was echt leuk.... Ik hou van hun xP XxXx

Gepost door: Rhoda | 06-04-07

POTC 4 iCck vindt het heel erG dat OrlandOo doOd gaat !!!!!!! :(

Gepost door: kimmy | 25-04-07

de dood van WIL TURNER WAT ??!!!!! GAAT WIL TURNER IN DEEL 4 DOOD ???

DAT VIND IK NIET LEUK HIJ IS GRAPPIG :D HET ZOU HEEL JAMMER ZIJN ALS HIJ DOOD GAAT .

IK DENK DAT IK VOOR MEERDERE SPREEK/TYP DAT WE DAT NIET LEUK VINDEN. WIL TURNER MOET BLIJVEN LEVEN.

Gepost door: turner | 25-05-07

ORLANDO DOOD ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHH !!!! het zijn leugens (hoop ik) ik kom JUIST voor orlando bloom naar de film!!!! niet voor die rare knakker (johney Depp) en die half man (Keira Knightley) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WILL MAG NIET DOOOOOOOOOOOOODD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en trouwens dan heeft elisabeth NIET het hart bewaakt !! ik wist het wel !! hij valt op verkeerde vrouwen !!!!!!!!!

Gepost door: wannie | 26-05-07

Will Turner DOOD? Ik weet er niks van dat Will Turner dood gaat!
Ik heb de film al gezien!

En dan nog iets over dat het pas 25 mei komt is een leugen voor mij ik heb hem in de bios gezien op 23 mei!

Gepost door: Scillman | 26-05-07

in de maak http://www.revolvermagazine.nl/artikel/1963.htm
inderdaat de film word al gemaakt en halowa dit is een van de best verkochte films waarom zouden ze het buget willen drukken:S

ow en die onzit dat ze hier gezecht hadden er komt geen deel 3 slaat nergens op wandt deel 2,3 zijn in 1x gemaakt en opgesplits voor meer verdiensten.

Gepost door: runout | 27-05-07

die film is zo populair en levert zoveel geld op, dat het loon van orlando bloom echt maar een klein deel is. dus hij gaat echt niet weg... en als je de 3e film hebt gezien, kan hij er helemaal niet uitgaan want het verhaal draait om dat schip, zo ongeveer...

Gepost door: cor | 28-05-07

Nee Orlando mag nii dood

Gepost door: MYY | 28-05-07

tuurlijk blijft orlando in de film leven wat is dat voor een onzin dat ie er niet in zou komen

Gepost door: bart | 29-05-07

CORRECTIE deel 3 was op 23 mei te zien dus ik weenie naar welke bioscoop je dan gaat alstie 25 mei uitkwam.....

Gepost door: moah | 30-05-07

Pirates Gek ik vindt niet dat ze moeten stoppen veel mensen vinden de film erg leuk en hij is ook erg populair. ik hoop dat er een 4e komt of een 5e zoveel mogelijk( ik zie ze al in een rolstoelletje als opa ):-P en ik hoop ook niet dat will turner dood gaat want hij is net zo populair als keira knightley dus.... ga door!!!!

Gepost door: Annemijn | 30-05-07

Oh? Veel sites beweren juist dat Orlando in deel vier helemaal NIET meer meespeelt en ook Keira Knightley niet, wat trouwens erg jammer zou zijn want de film is gewoon niet compleet zonder beiden.

Johnny Depp heeft gezegd dat hij nog wel een 4e, 5e én 6e deel van PotC wil gaan doen, zolang het script goed is, maar hoe kan 't script überhaupt goed zijn zonder Orlando en Keira?

Het einde van deel 3 vond ik trouwens ook niet bepaald geweldig, maar voor de rest een supergoede film, zoals verwacht!

Gepost door: Valery | 02-06-07

de allergrootste ik weet bijna wel zeker dat er een nieuwe film komt.
ik had ook een tijd geleden gehoord dat orlando dood zou gaan in 4 omdat hij te veel geld kost maar dat is echt niet waar. ik denk dat als keira nightly én orlando bloom niet mee willen doen dat dan de film niet doorgaat, ik zou het slap vind en als ze bijvoorbeel opeens op 'huwlijksreis' zouden gaan of iets, ik ben een heel grote fan van pirates. en heb alles wat er maar te hebben valt ! en dus ook ik hoop op een pirates4!

Gepost door: roos | 05-06-07

Potc 4 i heard that elizabeth stop after potc 3 and will wants to make 4 to en jack wants to make al potc 4, 5, 6 and 7 i hope there wil be a potc 4567 i like pirates of the caribbean its a movie from my life

Gepost door: Miss Sparrow(L) | 09-06-07

Onzin Ik vind het stom als ze Will Turner laten dood gaan en het draait juist veel te goed wegens hem en ook natuurlijk om Jack Sparrow als ze die 2 weer kunnen strikken voor de film dan is hij juist heel goed voor een deel 4 of 5 en 6 kan ik nog geen uitspraken doen maar mocht er een 4 komen dan zie ik die 2 personages graag terug komen en de rest is maar invul werk van wel of niet.

Gepost door: Vanessa | 14-06-07

WILL GAAT NIET DOOD Ik heb uit goede Bron vernomen dat Will turner helemaal nie dood gaat de film kan niet draaien zonder Will Turner en ook niet zonder Elizabeth Swahn en Jack Spaerow en trouwens er komt zeker een 4 de deel ze zeiden trouwens ook dat hij in het derde deel ging dood gaan en je ziet het is ook niet waar vanwaar de mensen al die roddels hallen weet ik niet ze

Gepost door: Orlando fan | 19-06-07

zo jammer zo jammer da wil turner dod gaat
zukke shit vent!!!!!!!!!

Gepost door: tirza | 20-06-07

ik heb ook gehoord dat er een deel 4 komt. maar orlando bloom en keira knightley zouden er niet meer in willen meespelen. dat is echt zonde, want pirates is niets meer zonder die 2. kijk naar deel 3, het eindigde met keira en orlando. ze hebben zelfs een kind ( dat zie je op het einde van alle aftitelingen ) dus als er een deel 4 komt, moeten die 2 er wel bij zijn. anders is het geen pirates meer voor mij. het einde van pirates 3 vond ik trouwens niet zo heel geweldig, misschien kan dat beter in het 4e deel, MET keira en orlando

Gepost door: Paula | 27-06-07

stopt ik heb gehoord en zelfds gelezen dat keira knightley en orlando bloom niet meer willen en jonny depp wil wel als er een goed script is. Keira knightley wil een acteerstop maar waarom orlando niet mee doet is de vraag...

Gepost door: hooii | 27-06-07

Orlando wil niet weggaan ;)
Keira wel ze wilt een acteerstop
Jhonny wilt als het allemaal goed gaat doorgaan
Zelf vind ik het jammer dat orlando en keira weg en dood gaan!
ik heb (omdat ik zon fan ben) al een klein scripje geschreven! dat Orlando weer gewoon leeft :)
-XXX-
Isabella

Gepost door: Isabella | 02-07-07

het is niej meer hetzelfde zonder hun!! ik heb gehoort dat orlando weg gaat omdat ze vinden dat hij te veel geld kost?,
en dat keira wil stoppen?
dat mag nii!!! :'(
jullie hebben zoveel verdient natuurlijk kunnen jullie hem wel betalen!
zonder die 2 is het gwn nii meer hetzelfde!!!
ik wed dat als in deel 4 hun weg zijn dan komen d'r veel minder mensen!!!!!!!!
pirates is de populairste film op dit moment!!!!!
(ga er zondag met 5 vriendinnen naar toe :P)

Gepost door: Cathy | 04-07-07

dat elisabeth trug komt kunnen we volgens mij wel vergeten maar beetje gek dat mensen het idee hebben dat will dood moet waar zijn die geruchten op gebaseerd niks dus en wie zegt dat er een vierde film komt ( ik hoop van wel tuurluk) maar volgens vele is de derde de laatste dus je kan helemaal niets zeggen over de acteurs

Gepost door: Mij | 11-07-07

als jonhhy depp maar mee doet in de film want pirates of the caribbean zonder jonhhy depp is het zelfde als een bos zonder bomen of een zwembad zonder water

Gepost door: bruno | 21-07-07

wie heeft er alle spellen van pirates of the caribbean en uitgespeeld?(ik al)

Gepost door: bruno | 21-07-07

will was dood in de derde maar zijn vader sneed zijn hart uit zodat hij de plaats van davy jones in nam maar in de vierde doorboort iemand zijn hard(in lord of de rings is will alias legolas en bootstrap bill the golem)ik denk ook dat zwartbaard mee doet

Gepost door: bruno | 21-07-07

KUT!!!!!!!!!!!!!!! De fil is niet hetzelfde zonder will (orlando bloom)
daarvoor zit ik steeds in de bios ookvoor elizabeth naar tuurlijk

Gepost door: mike | 28-07-07

michael ben jij dat?

Gepost door: bruno | 30-07-07

niet stoppen ik wil dat er nog veel filmen komen van pirates want het is net zo spannend met will als kapitein van de vliegende hollander en ge ziet er willen veel kinderen dat pirates blijft bestaan

Gepost door: jack sparrow | 07-08-07

POTC 4 Er moet zeker wel meerderen delen komen,, het is idd echt spannend geworden,, ik vindt dat ze een heele reeks moeten maken!!, van POTC vindt het echt top film, stoppen zullen ze niet hoor,, denk je echt dat ze stoppen, als ze zoveel succes krijgen en geld,, denk het niet,, Zwartbaard lijkt me idd gaaf als die mij zal doen :D,, maar ik vindt het zo en zo wel tof

Gepost door: Chris | 14-08-07

Will mag NIET WEGGG!!!!!!!!!!!!! Will mag Niet weg !!!
hij hoort gewoon bij de film en mag er niet zomaar uitstappen !!!!!!!!
hij blijft gewoon en dat is dat!!!!
hij hoort er gewoon bij en zo is dat!!!
wij kijken graag naar de 4e flim met orlando bloom!!! en natuurlijk ook met Johnny Depp en Keira Knightley!!!

doeidoei groetjess F&R

Gepost door: F&R | 15-08-07

wie vind de eerste de beste film?(ik)
de derde is de saaiste

Gepost door: bruno | 16-08-07

Pirates 4 Ik had gehoord dat Jack en Barbossa de belangrijkste hoofdrolspelers worden in de vierde film (die zal trouwens heten: Pirates of the Caribbean The Fountain of Youth).
Ik had daar 2 dingen over gehoord misschien dat iemand kan zeggen welke van deze 2 geruchten waar is?
1. Keira en Orlando zouden allebei stoppen na de derde film. Keira omdat ze deze rol beu is en in andere films wil meespelen. Orlando, omdat hij er ook geen zin meer in had.
2. Keira en Orlando zouden wel meedoen in POTC4. Jack zou samen met Elizabeth Swann op zoek gaan naar het heilige water om Will Turner te redden van de Flying Dutchmann.

Gepost door: Piratesfan | 19-08-07

als orlando en keira niet mee doen in pirates 4 ga ik die film ni kijken.zonder hun is de film ni compleet.

Gepost door: edgar | 22-08-07

Pirates of the Caribbean 4 Captain Jack Returns Ik las net op een site dat Orlando en Keira wel meedoen in deel vier. En raad eens wie er terugkeert?.......Davy Jones:D
Alles wat je op andere sites leest zijn geruchten dit is uit een bron van Disney zelf gekomen.

Gepost door: Piratesfan | 23-08-07

orlando mag niet stoppen ik protesteer WIL MAG NIET DOOD ORLANDO MAG NIET STOPPEN HIJ HOORT ECHT BIJ DE FILM VERANDER DE ZAAK ANDERS VIND IK HET SAAI WORDEN LIEVER BOOTSTRAP DOOD IK PROTESTEER DE FILM MOET DOOR GAAN MET WILL TURNER JACK SPARROW EN ELIZEBETH TOT DEEL 5


Gepost door: ralf en hilmer | 23-08-07

orlando bloom moet erin blijven ik ben dik TELEUR gesteld dat wil wordt vermoord hij is zowat de beste acteur in pirates of the caribbean dat is jack sparrow maar daarna will turner hij moet er in blijven hij is nog maar net kapitein van de vliegende hollander en gaat hij al dood HIJ MOET ERIN BLIJVEN zonder hem is pirates of the caribbean niks meer ik PROTESTEER DIK

Gepost door: Hilmer | 23-08-07

Hoe komen jullie erbij dat Orlando doodgaat in deel 4 (of 5). Hij blijft gewoon leven alleen zal hij in deel 4 wat minder te zien zijn doordat Elizabeth en Jack en Barbossa de hoofdrollen spelen. Elizabeth wil Will redden van de Flying Dutchmann, vandaar dat we hem niet zo vaak zullen zien maar dood gaat hij niet.

Gepost door: Piratesfan | 29-08-07

orlondo blijft erin orlondo moet erin blijven de film is niets zonder hem

Gepost door: hilmer | 30-08-07

http://www.youtube.com/v/WcLfA-qURrU"> name="wmode" value="transparent">http://www.youtube.com/v/WcLfA-qURrU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

kijk hier eens naar (is wel in het engels)
http://nl.youtube.com/watch?v=WcLfA-qURrU

Gepost door: Piratesfan | 03-09-07

will mag niet dooooooood wat is dat stom wie bedacht heeft dat orlando dood gaat zal ik een koud maken will is 2na beste hoofdrol speler 1e johnny depp dan orlando bloom dat keira knheitley en dan geofery rush dus ik protesteer ik doe er aan jij moet er ook iets aan doen iedereen vertel het aan iedereen door

Gepost door: ralf | 07-09-07

Als jullie turner dood laten gaan dan doen jullie in 1 film wat 3 flims heeft geduurd met Jones

Gepost door: Turner dood | 18-10-07

aa ik weet zeker dat het doorgaatn tot de 6e deel ofsow ...

en dan de laatste 2 of de laatste film gaat dan over hoe eht allemaal begonnen is

Gepost door: aaaa | 26-10-07

ik vind het gewoon nergens op slaan want als ze hem dood laten gaan KOMT ER NIEMAND NAAR DE FILM!
WE (L) ORLANDO BLOOM!

ALS IEMAND HEM UIT DE FILM HAALT MAKEN WIJ DIE DOOD!:@ MONGOLE!!!

Gepost door: loes en floor | 18-11-07

WILL MAG NIET DOOD GAAAAAAN WILL TURNER MAG NIET DOOD GAAN !!:s
WANT IK EN MIJN VRIENDIN ZIJN HUN ALLERALLER GROOTSTE FANS DUSZ...!!!!!!!=(
WE (L) ORLANDO
EN ALS ZE HEM DOOD LATEN GAAN DAN LATEN ALLE ORLIE FANS EN IK DIE DOOD GAAN.

Gepost door: WILL MAG NIET DOOD GAAN!! | 25-11-07

Het maakt mij nie uit maar Kapitein Jack Sparrow mag never doooood neveeeeeeeerrrrrrr
owjaa en will ook nie:D

Gepost door: Never | 30-11-07

Asjeblieftt neeey niemand mag dood en keira moet ook nie stoppe ik protesteer jullie moet jack nie alleen laten asjablieft laat he t gwn soow niemand magdood niemand anders is het afgelopen

en dat zal iedereen jmmr vinden en nie alleen ik duss.. gwn soow huowe.

Gepost door: Never | 30-11-07

Kerel disney zal wel beslissen wat ze zullen doen voor mij maakt het echt nie uit of will nu dood gaat of nie.Alleen diene kleinen dwerg mag nie dood gaan :D

Gepost door: ...... | 16-12-07

het kan niet orlando mag ni dood want in de 3de film is hij kapitein van de hollander op het einde dus er moet een vervolg komen de film gaat eigenlijk om jack maar ik vind orlando de beste en de mooiste en de grappigste... en er zijn nog veel kinderen die dat niet willen
ik zou heel graag een vierde en een vijfde,zesde,...film willen zien
ik zou het heel stom vinden als will dood gaat
want eigenlijk gaat het in de 1,2,3de film het meest om hem (vind ik)
want het einde in de derde is wel mooi maar er zouden nog kei veel dingen kunnen gebeuren
dus als will dood gaat is het stom er mag iemand anders doodgaan maar niet will(elizabeth ook niet en jack ook ni ma de rest wel)(hun kindje ook niet natuurlijk
het zou wel leuk zijn als hun kind in de 4de film meezou doen
als ze will laten doodgaan dan ga ik de mensen die de film maken doden

Gepost door: orlando's groostste fan | 24-12-07

JONGE WAT BOEIT ORLANDO BLOOM NOU.
ALS JOHNNY MAAR NIET DOOD GAAT
HIJS HET LEUKSTE EN NIET ZO KK SERIEUS . HIJS GEWOON DE BOM EN KK LEKKKKKKKKKER

Gepost door: ROXERT | 02-01-08

Ik zou het heel leuk vinden dat er nog een 4e deel zou komen maar Pirates is niet zonder Will! Ik vind dat hij ook een soort hoofdpersoon is!

Gepost door: Pirates is niets zonder Will! | 04-01-08

Ik zou het heel leuk vinden dat er nog een 4e deel zou komen maar Pirates is niet zonder Will! Ik vind dat hij ook een soort hoofdpersoon is!

Gepost door: Pirates is niets zonder Will! | 04-01-08

DAt DOE JE TOCH NIET Zo'n succesvolle filmreeks dan opeens veranderen omdat het te duur zou worden maar volgens mij komt dat altijd weer goed als hij even gedraaid heeft dus haal will er niet uit

Gepost door: zinde | 05-01-08

DAt DOE JE TOCH NIET Zo'n succesvolle filmreeks dan opeens veranderen omdat het te duur zou worden maar volgens mij komt dat altijd weer goed als hij even gedraaid heeft dus haal will er niet uit

Gepost door: zinde | 05-01-08

DAt DOE JE TOCH NIET Zo'n succesvolle filmreeks dan opeens veranderen omdat het te duur zou worden maar volgens mij komt dat altijd weer goed als hij even gedraaid heeft dus haal will er niet uit

Gepost door: zinde | 05-01-08

afblijven ik protesteer dik lul

Gepost door: bart | 07-01-08

afblijven ik protesteer dik lul

Gepost door: bart | 07-01-08

afblijven hij gaat niet dood anders ga ik ook in de film spelen dan kan me het niks schelen

Gepost door: bart | 07-01-08

Wat een geouwehoer wie er wel of niet dood mag gaan. Zou juist een leuke draai aan de film geven als er een keer wat anders gebeurt dan standaard ... ik zie liever een verrassing in de film :)

Enige is dat er wel weer een nieuw deel mag komen. Geweldige films!

Gepost door: CH | 15-01-08

will turner gaat niet dood :}}
heb ik gelezen
en de regiseur wiltnog veder gaat tot deel 7
maar tis niet zeker of hun dat willen :o

Gepost door: simone | 27-01-08

Nee Heey idereen,

Het kan ook gewoon niet dat ie dood gaan hij is immer dood noch levend. 7 delen vindt ik toch al te veel. Kijk maar eens naar de Harry Potter serie ook 7 delen die is ook veel te lang geworden

Gepost door: Floor | 19-02-08

nog meer pirates films ik snap niet dat sommige mensen het jammer vinden dat iemand de filmserie uitgaat vanwege zijn of haar knappe koppie. ik vind ook dat Keira en Orlando.. zeker goede hoofdrollen hadden in de eerste 3 films, maar voor de 4e film doen ze denk ik niet meer mee omdat hun rol klaar is denk ik... als je deel 3 na de aftiteling hebt gezien weet je dat Elisabeth Swann 10 jaar lang heeft gew8 op Will Turner en daarmee is de vloek van de vliegende hollander opgeheven.. daarom denk ik dat ze niet mee doen in deel 4.. zou wel leuk zijn als hun zoontje meedoet. Jack Sparrow gaat gewoon op weg naar de fountain of youth.. ik ben echt n fan.. zeker van potc deel 3.. geweldige film, ik hoop dat deel 4 ook n leuke film word, of Keira en Orlando nou wel of niet meedoen. ik zou het geweldig vinden als ze doorgaan tot deel 7..

Gepost door: satyricoen | 09-03-08

De vierde film komt uit in de zomer van 2009. De film noemt: pirates of the caribbean and the fountain of youth. Hierin zullen Barbosa en JAck proberen de graal te vinden. Ik denk dat Will hier niet voor wil opdraaien.

Gepost door: ik weet et | 14-03-08

Zonder Depp is het geen echte pirates meer!! hee people!!
Depp is echt de rode draad door alle films heen!! hij is echt geniaal!! ik zou pirates 4 niet kijken als Depp er niet in zou zitten. Zijn looks horen gewoon in de film!! ik wil geen look o likes!! van mij mag orli dood, jammer dat wel want hij draagt zeker iets leuks bij maar ik zou het erger vinden als Depp pleite ging.. AL moeten er niet teveel Pirates komen ,, ik ben namelijk ZWAAR FAN .. na 4 is het wel weer genoeg:P dan mag het eindigen met de tragische dood van Depp..

Gepost door: Captain Skipper | 04-04-08

er komt zeker een vierde film wie denkt nu van nie. alle zeg nu zelf

Gepost door: amber | 23-07-08

Het is niet nodig dat in de vierde film will en elisabeth niet meespelen hun verhaal is ten einde.

Een toegift na de aftiteling van de film toont de eerstvolgende dag dat Will bij zijn vrouw mag zijn, tien jaar na hun laatste keer samen. Voordat Will weg was, was Elizabeth al zwanger van een kind. Bij zonsondergang verschijnt De Vliegende Hollander aan de horizon, met Will Turner vol verwachting op de mast van het schip. Aan land treft hij Elizabeth. En zijn negen jaar oude zoon Will Turner. Bij zijn aankomst is een groene lichtflits te zien. Schrijvers Ted en Terry hebben later bevestigd dat dit een teken is dat Wills vloek is opgeheven door Elizabeths lange wachten, en dat Will nooit meer terug hoeft te keren naar de Dutchman.

Noot: In de oorspronkelijke, onbewerkte versie werd in een gesprek tussen Tia Dalma en Davy Jones duidelijk dat Davy Jones ontslagen zou worden van zijn taken wanneer hij na tien jaar op zee zijn geliefde weer in zijn armen kon sluiten. Dat Davy Jones wraak nam op Calypso doordat ze die dag niet op kwam dagen, was daardoor beter te begrijpen. Dit stukje uitleg is echter gesneuveld bij het inkorten van de film. De toegift lijkt daardoor voor Will en Elizabeth aanmerkelijk wranger dan het "in werkelijkheid" is.

Gepost door: kelly | 24-11-08

Het is niet nodig dat in de vierde film will en elisabeth niet meespelen hun verhaal is ten einde.

Een toegift na de aftiteling van de film toont de eerstvolgende dag dat Will bij zijn vrouw mag zijn, tien jaar na hun laatste keer samen. Voordat Will weg was, was Elizabeth al zwanger van een kind. Bij zonsondergang verschijnt De Vliegende Hollander aan de horizon, met Will Turner vol verwachting op de mast van het schip. Aan land treft hij Elizabeth. En zijn negen jaar oude zoon Will Turner. Bij zijn aankomst is een groene lichtflits te zien. Schrijvers Ted en Terry hebben later bevestigd dat dit een teken is dat Wills vloek is opgeheven door Elizabeths lange wachten, en dat Will nooit meer terug hoeft te keren naar de Dutchman.

Noot: In de oorspronkelijke, onbewerkte versie werd in een gesprek tussen Tia Dalma en Davy Jones duidelijk dat Davy Jones ontslagen zou worden van zijn taken wanneer hij na tien jaar op zee zijn geliefde weer in zijn armen kon sluiten. Dat Davy Jones wraak nam op Calypso doordat ze die dag niet op kwam dagen, was daardoor beter te begrijpen. Dit stukje uitleg is echter gesneuveld bij het inkorten van de film. De toegift lijkt daardoor voor Will en Elizabeth aanmerkelijk wranger dan het "in werkelijkheid" is.

Gepost door: kelly | 24-11-08

nééééééj ! Tuurlek is het super dat er een 4de deel uitkomt ! maar dat will turner (orlando bloom) word vermoord in de film vind ik echt gewoon ni kunne !

Gepost door: Eva | 06-12-08

wil turner kan niet weg!!! hij is gewoon de coolste speler in de hele film!!! en Elizabeth kan ook gewoon niet weg ze is een van de hoofdrol spelers zonder hun is er geen pirates of the caribean !! en ze moeten gewoon doorgaan met de pirates serie!! ze verdienen veel meer geld als ze gewoon doorgaan !!(wil turner is te knap!!)

Gepost door: pirates fan | 06-04-09

Effe iets duidelijk maken.. Hoi gastjes, pirateslovers, & alle andere peopeltjes,

Het is nu zo'n beetje zeker dat er nog een Pirates of the Caribbean 4 komt, aan al die voorstukjes te zien, toch? Ik zou het heel jammer vinden, als Orlando Bloom eruit zou gaan..
Echt niet normaal als hij dood gaat, als alles gewoon bleef zoals het was en er nog ongv. 10000000 pirates films komen, zou alles goed zijn. :) Het verhaal met Johnney mág gewoon niet stoppen! Daar is het gewoon té leuk voor!!
Ik hoop echt heeel erg dat het doorgaat.
[b]SERIEUS HET KAAAAAAAAAAN GEWOON NIET STOPPEN![/b] Het mag, mag niet!

I (ll) POTC

Gepost door: Daniqueee. | 24-04-09

Niet stoppen met PIRATES of the CARIBBEAN!!! dan ga ik huilen hoor >.< gewoon door anders willen wij wel spelen in de film!!! yay dus jullie weten het niet stoppen!! dan worden wij boos en gaan wij zelf wel verder met deel 4,5,6,7,8,9,10 enz. :P dus gewoon doorgaan!!

Gepost door: Neeeeh!!!! | 18-06-09

P.S
als jullie nog meer geld willen verdienen ga dan gewoon door....

Gepost door: P.S | 18-06-09

ik vind orland heel goed maar het past om weg te gaan ze gaan een goeie scenario schryven maar jack en elebeth en barbossa en gibs mag ni ontbreke

Gepost door: pirtes bot | 18-08-09

hij mag niet weg de film pas goed bij orlando bloom heel goed en goerd verder gaan niet stpen. ik wil niet dat orlando bloom er uit gaat
ik vind dat keiria en hij orlando bloom bij eklaar pasen weet je waarom omdat ze leuk spelen

en ik wil niet dat hij er uit gaaat hoop ik hij mag niet uirt hij speel goed ik dan kan hij verder met de kind van de film nummer 3 naar nummer 4 verder mss vind jack en keiria niet leuk zet orlando is zo mooi man vind ik niet stopen niet leuk voor kinderen en mensen hele maal niet leuk dan zegen de mensen die film is niet leuk en saai dan willen de mensen er niet meer kijken naar de film dus niet stopen hoop ik. doei

Gepost door: Nusha | 04-01-10

Orlando bloom Blijven & Keira ook zonder hun ga k echt nie kijken!! en ik heb gehoort dat Will niet dood gaat maar dat hij gwoon de oceaan rond vaart o:
stond in de hitkrant!! Ik vind dat Johhny Depp vanmy wel nog meemagdoen alleen k heb liever Orli, srry Depp fans! XD -x-

Gepost door: Jip | 16-03-10

Weet je?
ik snap r niets meer van,
is het nu zo dan Orlando Bloom en Keira Knightley stoppen na de 3 pirates of the caribbean?
ik hoop echt van niet, wat moet johnny depp (jack sparrow) beginnen zonder hun

Gepost door: Kay | 08-08-10

Vinde jully da ook zo verveldend da r n klein stukske hans op t einde van de films komt? dan moeie eerst mega lang w8e tot al de name van de acteurs en bla bla voorbei zijn, en dan nog da mini stukske van enkele seconde, wille jully mij s helpe daarmee?
in de 1ste film zag je da da aapke nog n goudstuk pakte en weer vervloekt was
in de 2de zag je da hondje da stamhoofd was i.p.v. jack
ma wa is r te zien in de 3de? da eb k nog ny gezien, de film eb k wel al gzien, ma da stukske ny, kunne jully me t s late wete?
al merci op voorand é

Gepost door: Kay | 09-08-10

De commentaren zijn gesloten.